mun. Chisinau, str.Industriala 59 nixantrans@mail.ru

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com
  • (00) 2500-123-4567

Pintarest

Social List

Transport cu camion complet (FTL)

Transport cu camion complet (FTL)

Transport cu camion complet (FTL)

Compania „Nixan Trans” vă poate livra mărfurile în regim de camion complet, cu diferite capacități de încărcare.

Parcul nostru auto este dotat cu camionete mici, cu o capacitate de încărcare de până la 25 de metri cubi, sau 10 euro paleți și 1,8 tone. Acest tip de transport este unul dintre cele mai rapide, ceea ce înseamnă livrarea mărfurilor în regim expres.

De asemenea, deținem camioane de tip semi-remorcă, Standard, capacitatea căreia este de până la 90 de metri cubi, echivalentul a 33 de euro paleți și 23 de tone. Acest tip de camion este cel mai des întâlnit și unul dintre cele mai solicitate de pe piață. În funcție de solicitarea clientului marfa vă poate fi livrată în regim normal sau cu doi șoferi, într-un timp mai restrâns.

Avantajul „Nixan Trans” este că vă punem la dispoziție o gamă mai largă de tipuri de transport prelată. Mai exact, parcul nostru auto are în dotare și camioane de tip, Tandem, cunoscute și sub denimirea de Jumbo, mai exact camion cu remorcă. Avantajul de bază este că în acest tip de camion putem încărca până la 120 de metri cubi de mărfuri. Cel mai des, clienții noștri solicită Tandem atunci când vor să transporte mărfuri ușoare dar voluminoase.